Neem contact op

Bel ons om direct je probleem op te lossen. Heb je een vraag die geen haast heeft, stuur dan een bericht via het formulier.

Experts op het gebied van riool werkzaamheden

Kom in contact

Last van verstoppingen? Verstopte afvoer, gootsteen of toilet, problemen komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast kan zijn. Daarom staan wij 24 uur 7 dagen per week voor u klaar. Zo komt u met ons in contact:

Knollendammerstraat 102, 1531 BG Wormer

Vragen over de werkzaamheden?

Onze verstopping experts vertellen graag hoe wij te werk gaan en wat je kunt verwachten.

hulp nodig?

Heb je direct hulp nodig? bel dan: 06 430 331 83

Contact

Reviews

Wat klanten van ons vinden

Wij zijn trots op de mooie recensies die we krijgen van klanten.

Andrew

Een Gentleman!

Rene Kornet is een echte gentleman die bovendien uitstekend is in zijn vak. Het vinden van een goede loodgieter is tegenwoordig in welk land dan ook zeldzaam en we hebben Rene ervaren als een uitstekende vakman die het werk op tijd en tegen een zeer redelijke prijs doet. Ik zou zes sterren geven als het mogelijk was.

 

 

Delleman

Top service!

Wij hebben inmiddels meerdere keren een beroep gedaan op Rene en altijd tot volle tevredenheid. Hij geeft in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven aan hoe laat hij komt, in plaats van op welk dagdeel hij komt. Je hoeft dus niet een hele ochtend of middag vrij te houden in je agenda. Ook is hij niet te beroerd om tegen zeer redelijk tarief ’s avonds of in het weekend te komen. Niet verder zoeken, gewoon kornet-riooltechnieken benaderen.

Jan Boer

Snel en vakkundig

Ik kan René al wat langer. René is altijd goed bereikbaarder doet zijn best om zo snel mogelijk ter plaatsen te zijn en de problemen op te lossen. Hij doet dat sneld en vakkundig en gaat pas weg als de problemen zijn opgelost en de klant tevreden is. En dat allemaal tegen een zeer redelijk tarief. Goed dat er vandaag de dag nog zulke bedrijven en mensen te vinden zijn. Ik ben dan ook meer dan tevreden met de service die René ons bied

Martine

Uitstekend

Rene is een professionele loodgieter die geen probleem uit de weg gaat en doorgaat tot hij een oplossing voor het probleem heeft gevonden. Ik had best een groot probleem in de wc en hij liep naar de auto wat te halen en zei ‘soms zit het mee en soms zit het tegen’ maar bleef goedgemutst en haalde alles eruit om het te fixen !! Dank Rene. De volgende keer kom ik zeker bij Rene terug.