Riool ontstoppen, gootsteen verstopt? 

Is je riool of afvoer verstopt, ruik je een vieze lucht in huis? Neem contact op en wij komen direct!

Wij helpen snel en vakkundig!

Je riool ontstoppen in Wormerveer!

Daarnaast ontstoppen we natuurlijk ook doucheputje, wasbak ,urinoir, wc, toilet, gootsteen, badafvoer, wachmachine afvoer.

Een verstopt riool in Wormerveer is een probleem dat zo snel mogelijk moet worden opgelost om ongemakken en mogelijke schade aan uw huis of eigendommen te voorkomen. Het ontstoppen van een riool kan een lastige en smerige klus zijn, maar met de juiste kennis en apparatuur wordt het probleem door ons snel en vakkundig opgelost.

Als u merkt dat het water in uw gootsteen, toilet of douche niet meer goed wegloopt, kan dit een teken zijn van een verstopt riool. In dat geval is het belangrijk om zo snel mogelijk een professional in te schakelen. Een ervaren rioolspecialist beschikt over de juiste apparatuur en kennis om het probleem snel op te lossen.

Riool ontstoppen in Wormerveer

Zo werkt het

De eerste stap bij het ontstoppen van een riool is een gat graven of ontstoppings stuk te plaatsen.  Daarna  gaan wij het riool ontstoppen dit kan o.a. door het gebruik van hogedrukwaterstralen, ontstoppingsveren of speciale ontstoppingsapparatuur.

Wij hanteren geen woekerprijzen en zorgen niet voor een verrassing achteraf. Een eerlijk en duidelijke prijsopgave vooraf. Puur vakmanschap zorgen ervoor dat de rioolverstopping snel wordt opgelost.

Wij helpen particulieren en bedrijven!

achtergrond riool ontstopping
achtergrond riool ontstopping
achtergrond riool ontstopping

Afvoer verstopt in Wormerveer?

Wij helpen direct!

Geen voorrijkosten of prijzen per meter. 90% van onze klussen is binnen een uur opgelost.

kornet riooltechniek

Veelgestelde vragen over

Riool ontstoppingen in Wormerveer

Wij krijgen veel vragen over onze werkzaamheden en hoe wij verstoppingen in het riool of de gootsteen verhelpen en hoe je een verstopping kunt voorkomen. Wij hebben de meest gestelde vragen hier alsvast beantwoord.

Wat kost ontstoppen in Wormerveer?

Wij hanteren een prijs van €80,00 voor het eerste uur en €60,00 voor elk volgende uur. De meeste verstoppingen lossen wij binnen het uur op.

Wat kan ik doen tegen vieze geur uit het riool

Vieze geur uit het riool kan ontstaan doordat de afvoer in de keuken en badkamer als het langere tijd niet wordt gebruikt dan kunnen hier geuren door ontstaan. Door regelmatig door te spoelen regelmatig schoon te maken ga je ongewenste geurtjes tegen. 

Hoe kan ik voorkomen dat mijn afvoer verstopt raakt?

U kunt de kans op een verstopte afvoer verkleinen door regelmatig afvalresten en vet uit de afvoer te verwijderen, geen grote hoeveelheden toiletpapier of andere vaste stoffen door te spoelen en een afvoerzeefje te gebruiken om haren en andere vuilresten op te vangen.

Hoe vaak moet ik mijn afvoer laten ontstoppen?

Het is afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden, maar het wordt aanbevolen om uw afvoer minstens eens per jaar te laten inspecteren en indien nodig te laten ontstoppen.

rene kornet van verstopping.nl

Reviews

Wat klanten van ons vinden

Wij zijn trots op wat klanten van ons vinden. De beste reclame is dan ook de mond tot mond reclame.

Delleman

Top service!

Wij hebben inmiddels meerdere keren een beroep gedaan op Rene en altijd tot volle tevredenheid. Hij geeft in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven aan hoe laat hij komt, in plaats van op welk dagdeel hij komt. Je hoeft dus niet een hele ochtend of middag vrij te houden in je agenda. Ook is hij niet te beroerd om tegen zeer redelijk tarief 's avonds of in het weekend te komen. Niet verder zoeken, gewoon Kornet Riooltechnieken benaderen.

Jan Boer

Snel en vakkundig

Ik kan René al wat langer. René is altijd goed bereikbaarder doet zijn best om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en de problemen op te lossen. Hij doet dat snel en vakkundig en gaat pas weg als de problemen zijn opgelost en de klant tevreden is. Dat allemaal tegen een zeer redelijk tarief. Goed dat er vandaag de dag nog zulke bedrijven en mensen te vinden zijn. Ik ben dan ook meer dan tevreden met de service die René ons biedt

Martine

Uitstekend

Rene is een professionele loodgieter die geen probleem uit de weg gaat en doorgaat tot hij een oplossing voor het probleem heeft gevonden. Ik had best een groot probleem in de wc en hij liep naar de auto wat te halen en zei 'soms zit het mee en soms zit het tegen' maar bleef goedgemutst en haalde alles eruit om het te fixen !! Dank Rene. De volgende keer kom ik zeker bij Rene terug.