Direct aanmelden

Nieuw en uniek bij Kornet is de Rioleringsverzekering een uniek concept dat u behoed van grote uitgave in tijden dat het u niet goed uitkomt en laten we eerlijk zijn, is dat niet altijd zo.

Rioleringsverzekering

Aanmeldformulier

Voordelen op een rij wanneer u de Rioleringsverzekering bij Kornet

  1. Riooltechnieken afsluit:
  2. 24/7 bereikbaar
  3. flexibele werktijden
  4. 3 maanden garantie
  5. lager starttarief van € 60,00 incl. BTW per uur
  6. vervolg uren € 50,00 incl. BTW per uur.

Knollendammerstraat 102, 1531 BG Wormer

Hier komt een formulier

Reviews

Wat klanten van ons vinden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Delleman

Top service!

Wij hebben inmiddels meerdere keren een beroep gedaan op Rene en altijd tot volle tevredenheid. Hij geeft in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven aan hoe laat hij komt, in plaats van op welk dagdeel hij komt. Je hoeft dus niet een hele ochtend of middag vrij te houden in je agenda. Ook is hij niet te beroerd om tegen zeer redelijk tarief ’s avonds of in het weekend te komen. Niet verder zoeken, gewoon kornet-riooltechnieken benaderen.

Jan Boer

Snel en vakkundig

Ik kan René al wat langer. René is altijd goed bereikbaarder doet zijn best om zo snel mogelijk ter plaatsen te zijn en de problemen op te lossen. Hij doet dat sneld en vakkundig en gaat pas weg als de problemen zijn opgelost en de klant tevreden is. En dat allemaal tegen een zeer redelijk tarief. Goed dat er vandaag de dag nog zulke bedrijven en mensen te vinden zijn. Ik ben dan ook meer dan tevreden met de service die René ons bied

Martine

Uitstekend

Rene is een professionele loodgieter die geen probleem uit de weg gaat en doorgaat tot hij een oplossing voor het probleem heeft gevonden. Ik had best een groot probleem in de wc en hij liep naar de auto wat te halen en zei ‘soms zit het mee en soms zit het tegen’ maar bleef goedgemutst en haalde alles eruit om het te fixen !! Dank Rene. De volgende keer kom ik zeker bij Rene terug.